Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Türkiye’bile veya uluslararası olarak güçlü bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Gökçe yazın ve har mevsimlerde spor ayakkabı, topuklu sandalet, şık terlikler, çaput ayakkabılar, babetler gibi seçenekler her ne denli dolgunca olsa da çorap botlar ve birbirinden şad, nüans yaratan aynı zamanda elegan modelleri yardımıyla kış modası da şunca canlandı!

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Emeksiz.

Taba rengi ayakkabı kombinleri, taba rengi ne renkle uyumludur gibi soruların cevabını vereceğiz. Sonunda taba rengi ayakkabı ile kombin yaparken eskisi kadar zorlanmayacaksınız.

Gine 6698 sayılı Kanun, şahsi Verilerin Korunması Politikası ve Tenvir Metni ve yürürlükteki mevzuat ihtarnca yasal gereklere isabetli eylem kılmak (zevalla savaşım ve büyüklük ve bütün emniyetliğinin tehdidi benzeri ve ancak bununla sınırlı olmamak üzere şirketin legal yahut idari olarak bildirim veya fen verme ağırlıkümlülüğünün mevcut evetğu durumlarda) üzere yetkili makamlardan istem gelmesi halinde veya siteye tebliğ edilen kanuni konulemlere uymak ve "Satıcı" şirketin haklarını ve mülkiyetini muhafaza etmek ve savunmak için "Tuzakıcı"nın kendisinde bulunan bilgilerini müteallik salahiyettar makamlarla paylaşabilecektir.

Bültenimize abone ol ve bir sonraki siparişinde %10 tenzilat, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok skorda eksiksiz ses seda al!

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak ali bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve muteber iş veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Ortam topuklu bot:  Platform bot, yüksek topuk boyu ve tabanına sahip olan bu modelleri, çoğunlukla gücük boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuklu postal çizme topuk kısmı yüksekliği eşit olduğu kucakin ağırlık, ayak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

üst ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanım olanakı sunar hem bile estetik bir stil kazandırır.

Klasik bot modelleri beyninde dünya düzlük postal ayakkabılar, bütün kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar beyninde durum allıkıyor. Siz de kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, yararlı bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Yağız pantolon, siyah gömlek ile taba ayakkabı ve taba kemer kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan kelime ettirebilirsiniz.

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren har dü tondur. Hazanın adeta habercisi olan bu dü renk ile vintage bir kafede rüfekaınızla kahve sinemeye gidebilirsiniz.

Taba rengi nasıldır, taba hangi renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page